EXCAVACIONS I MOVIMENTS DE TERRA

Realitzem tot tipus de treballs d’excavacions i moviment de terres, bancals, accessos a parcel·les, etc. Disposem de maquinària específica per a dur a terme aquests treballs.

excavaciones-e1624964013338

Necessita realitzar algun tipus d’excavació a la província de Barcelona? Podem solucionar l’aplanat de la seva parcel·la mitjançant el moviment de terres per a realitzar aquelles obres necessàries, com un camí d’accés, o un anivellat de terreny preparant-lo per a la construcció de la seva casa, garatge o piscina.

A Andrés Vila comptem amb les eines i maquinàries adequades per a excavacions i anivellat de terrenys. Fem les tasques necessàries d’aportació de material, compactació, i anivellament.

Estem especialitzats en excavacions i moviments de terres, en l’anivellament de terrenys, i la construcció de terraplens o bancals.

Excavacions i moviment de terres per a obra civil:

En escometre una obra civil, un dels primers treballs que es realitzen és l’esplanació del terreny. Es fan les tasques de desbrossament i neteja de vegetació i una vegada que el terreny estigui preparat i net, començaran les labors de replanteig per a començar l’excavació.

És en aquest moment, quan la nostra empresa triarà el millor tipus de màquina, segons les característiques del terreny, per a aconseguir la finalitat de preparar el terreny per a l’arrencada de l’edificació.
Els nostres especialistes en excavacions podran assessorar-lo en tot moment sobre les possibilitats del seu terreny a l’hora de planificar i executar qualsevol moviment de terres per a garatges, fonaments o piscines.
Com a empresa d’excavacions i anivellat de terreny, actuem en tota la província de Barcelona, i especialment, en les zones de Sant Cugat, Collserola, Bellaterra o Torrelles de Llobregat.

Anivellat de terrenys: millores de jardins i construcció de piscines

Si estàs pensant a ampliar les zones exteriors de la teva casa i necessites anivellar el terreny per al jardí podem oferir-te solucions que milloraran la teva parcel·la.
Des de la construcció d’un accés més ampli, o l’anivellat per al terreny o, fins i tot, l’excavació per a piscina, a Andrés Vila comptaràs amb el millor assessorament. A més, si fos necessari, fem els treballs de retirada de terra i enderrocs, garantint que la seva parcel·la quedi lliure de qualsevol material extret.

A Andrés Vila som especialistes en diferents treballs per a la construcció d’obra civil i per a la millora de terrenys i propietats privades. Alguns de les nostres especialitats són:

  • la construcció de murs de rocalla i escales de rocalla de tota mena i grandària,
  • la construcció de piscines per al seu xalet o parcel·la,
  • l’anivellament de terrenys a diferents altures mitjançant terraplens, murs, o bancals,
  • el moviment de terres i rebaixi de terrenys
  • la construcció d’accessos a terrenys o parcel·les,
  • les reformes integrals d’interiors i exteriors, ja sigui completes o parcials.

Posa’t en contacte amb nosaltres, si necessites assessorament o pressupost i estarem encantats d’atendre’t.

excavaciones barcelona

TAMBÉ POT INTERESSAR-TE

REBAIXADES DE TERRENY

REBAIXADES PER A LA CONSTRUCCIÓ DE PISCINES

excavaciones para piscinas